Rómská
Anotace: už aby se to stalo
Proč nám nikdo nevěří
proč jsme pro stát přítěží
proč nás honí lidé v kuklách
vždyt mi žijem v malých tlupkách
Tak si občas vezmem šrot
a přeskočíme nejaký plot
vždyt nás živí sociálka
občas přijde malá dávka
My odjedeme za velkou louži
po tom naše srdce touží
ted máme barevného prezidenta
a bez víz už nebude žádna fronta
A proto těš se Ameriko
my vezmem sobě bíle triko
a v ruku v ruce pro novou zem
pak všechno Vám tam rozkradem
Přečteno 617x
Tipy 10
Poslední tipující: lavec, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)