Mozkové harakiri
Anotace: No co k tomu dodat ... jsem nemocná
Sním
A můj mozek už dávno spáchal čestné harakiri
Co smím
Mé tělo bylo napadeno viry
Možná to ale jsou bakterie
Pán Bůh ví
A prvok v mozku se mi ryje
Ač nesmí
Je to totiž pěkný mizera
V mém myšlení je teď velká mezera
Můj mozek spáchal čestné harakiri
A vytekl mi ušima
Myslet - na to už nemám síly
Temné období začíná
Přečteno 421x
Tipy 8
Poslední tipující: Němý_Vypravěč, Holis, Petbab, hermiona_black, Allainila, Mario de Janiero, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)