Miss
Anotace: Pozor, brzo opět poznáte z Vaší TV obrazovky
Dvanáct hus kráčí na promenádě
Jdou za sebou, spořádaně v řadě.
Jedna jako druhá zuby cení
Zajímavá mezi nimi není.
Mají míry co rovnají se kráse
Prsa chlapa, poloprůsvitné v pase
Jak dobytek v Limě na tržišti
Kráčejí. Čekají věci příští.
Nejdřív holky představit je třeba
Ať se vidí, jaká jsou to střeva
Zachrání svět. Všechny lidi spasí!
Malý mozek, i když slušné šasí.
Teď, přátelé, promenáda v plavkách!
Nejdřív Máňa. Obutá je v žabkách.
Zjevně je však něco v nepořádku
Ostatní maj boty na podpatku.
Nejvíc srandy – volná disciplína
Všechny tančí, Máňa chce být jiná
Její přání je polykat meče.
Polkla jej, a Bože, krev z ní teče.
Za pár minut po úklidu krve
Vyhlašuje Miloš místo prvé
Letošní miss, přátelé, se stává:
Jméno nevím, ale je to kráva!
Volba miss je vskutku děsná soutěž,
Jsou v ní mrchy, naivky v ní jsou též
Lezou tam jen nenormální ženský.
Léta už to uvádí Jan Čenský.
Až poběží zas miss v televizi
Zmáčkni power, obraz rázem zmizí.
Pohodlí si utvoř na pohovce
Setmělé se věnuj obrazovce.
Dej si pivo, nebo litr whisky
Lepší chlastat než sledovat „missky“.
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma, abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)