Setkání
Já myslím, že mi zvoní hrana
a zastavuji bez protestu,
když mi SMRŤÁK kříží cestu
a ptá se, kde je Malá strana.
Odpovídám mu:"Za řekou,"
on vpíjí se do tmy tiše,
mám z toho křeče v břiše
a nestíhám to na velkou.
Přečteno 421x
Tipy 9
Poslední tipující: abcabcabc, Zdenek, Holis, NikitaNikaT., Mbonita, akneliam, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)