Blbečci
Anotace: to jsem si hrála o češtině....
Blbeček k druhému se tiskne,
Extrahloupě se tváří.
Není nic jisté, když něco riskne,
Enormně oči jim září.
Šilhavě mrkají kolem,
Ovšem blbost život maří.
Vždyť je tak lehké být volem!!!
Přečteno 567x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Woski, Holis, Jin, jedam, Zdenek, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)