Kámoši potkánci
Anotace: ...pro někoho kamarádi, pro jiného noční můry...
Hele, hele,
co to máš?
Že mi z toho kousek dáš?
Raděj všechno,
dej mi víc,
ejhle a už nemáš nic.
A co další chutný kousek?
Hned ho přines!
Poperou se...
Až to všechno dobré sníme,
vděčně k Tobě poběžíme,
máš nás ráda,
my Tě víc,
vždyť příště se zas podělíš...
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Sladkalu, carodejka, zzlatý, jedam, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)