Tatínek
Anotace: Trošku psaní o našem tatínkovi
Náš táta je hlavička,
má ho ráda i naše teta Zdenička,
spraví kolo od autíčka a panence zas koníčka.
Ryje, řádí na zahrádce,
jako kozlík z Receptáře.
V práci jezdí horem dolem,
nepotká se s žádným stromem,
on je vozí kamionem.
Má klad´ák
a lítá si jak pták.
Někdy přijde zatáčka
a pak taky policejní plácačka.
Dětem to však nevadí
a maminka jen hlavou zakroutí.
A co potom ptáte se?
zastaví a jede se.
Přečteno 588x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)