Šel po silnici šedé
Šlápl do hovna
Šel dál šláp zas do hnědého
Uklouzl a spadl
Zub na silnici
Byl bez zubu
A obličej taky v hnědém
Zajímavé ale vstal a dál kráčel sem a tam do lesa
Uviděl stromy zeleň ale také lidi které ničí stromy
Chtěl jim říct něco nešlo to
Šel pryč