upe pěkný....mého dědečka jsem měla nejraději...i když už dva měsíce leží vdele sestřičky a vím že nemám naději ho vidět, staršně ho mám ráda....chybí mi, ale to k životu patří...nej člověk který se v mém životě kdy ukázal:)
01.12.2008 13:25:00 | Without Love
Super.U Vás je co chlap to řidič. Tak jim přeju jízdy bez nehod :-)
23.11.2008 20:06:00 | JaniHani
Ta je nádherná! taky bych chtěla takhle umět myslet a psát takové krásné básně :)
23.11.2008 20:01:00 | Shauma