Mravenec
Anotace: Chudák makat musí
V lese
mravenec si často zacvičí.
Nese
domů na svých zádech jehličí.
Staví
Z něho prý velký mraveniště.
Praví
se, že je to stále staveniště.
Musí
nosit, královna to poručila.
Skusí
prosit, jestli by ho na týden propustila.
Poprosil,
a víte co stalo?
Nanosil
prý jehliček ještě málo.
Proto musí stávat dříve ještě o hodinu.
Vždyť prý to staví pro rodinu.
Co zase mravenci poradíme?
Za královnou z řečma o dovolený nechodíme.
Přečteno 574x
Tipy 9
Poslední tipující: Triffid Kolbe, fasf, effenddy, lavec, Psavec, Douša, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)