Anotace: Je večer, pozdní čas, ku spánku již láká měsíčku hlas... Hlas, který nenávidím nejen k večeru...
Odkapávají kapky času... Budík tiká. Za to bych vraždil! Ad Psavec: Nebývá, ale zato to vyzvánění po ránu je ještě horší. Nejlepší je asi buzení rádiem. Ale nedoporučuju to nastavovat na přesně celou hodinu - když vám do krásného snu vtrhne "Jsou tu zprávy a Pepa Weinlich..."
Ještě jsem nekomentoval báseň - +1.
09.12.2008 22:13:00 | J.U. Ray
výborně.měsíc a čas velmi pozdní, hodí se to.)
27.11.2008 00:30:00 | neurobeat