Babiččin chlupatý mazel
Anotace: No stručně popisuje babičky pejska :-D
Pejsek mojí babičky
má tlusťoučké tlapičky
na mističce masíčko
není ho tam maličko
spí v měkoučké postýlce
ne na žádné přistýlce
někdy chrápe jako čert
tohle není žádný žert
plňoučké má vždy bříško
a zas volá má paničko
pojď půjdeme k ledničce
už nic nemám v mističce.
Přečteno 466x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, sondulacek, Zdenek, Jajja, Agniezka, Iva Borecká, snupicek, Ariella13, Jin, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)