Anotace: jednou jsem napsala do testu z fyziky,že je zbytečné na mě plýtvat papírem,když nic neumím...když to pan učitel opravoval řekl,že příště mám radši napsat básničku..a tak se stalo.. :) Je sice dětinská,ale je pro něj!a jemu se líbila...
Ano, je to přesně to pravé ořechové. Ta básnička vyjadřuje velice přesně myšlenky většiny lidí. ;-)
15.12.2008 19:49:00 | Alasea
Jo škoda papíru. Celkem mě to inspirovalo, už vím co budu psát o exponenciálních rovnicích. Bude to poezie! Snad mě za to matikář nezabije. Díky za inspiraci. A ikdyž ta básnička je trochu, trošičku, trošilinečku dětinská, je príma. Líbila se mi:-)
roboti tvrdí: KUM: Klasické - Učení- je Mučení
07.12.2008 15:03:00 | kikis
tak jest, Kája Heřmo měl radost převelikou!!! :-) je to stejnak hustej týpek... neustále mi připomíná, že mě ještě nikdy neudeřil!!
01.12.2008 16:54:00 | Jamesow