Želva
Anotace: Ač život zdá se ti skvělý.Značí to jediný něco se změní
Běžela,
želva prý dnes pojede k tetičce.
Nechtěla,
co jednou stalo se babičce.
Stalo
se jednou, že na vlak spěchala
Hnalo
se těžce, protože krunýř svůj tahala
mýlí
se lidé, co o želvách říkají.
Sdílí
názor, že želvy špatně běhají
Stihla
vlak, však rýhu v krunýři měla
Mihla
se, přechodem špatně se kryla.
Auto jí hodilo, krunýř to odnes.
Ač se to spravilo, rýhu má dodnes.
Co vlastně lidem tímhle tím radíme,
Když jdeme přes přechod, tak zelenou vidíme.
Přečteno 559x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květa, Holis, Douša, lavec, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)