Jujky, snad jsem něco neprovedla... ale jdi ty náš poeto. Píšeš hezky, Tvé básně jsou čtivé, myšlenkové a nápadité... a že nějaká chybka? Cák Tě někdo upozorní, abo opraví a nelam si hlavinku, nikdo nejsme dokonalý, to se prostě stane. Děkuji, že sem píšeš, utvářít tyto modré stránky... doufám, že Ti to vydrží. :o) Krásný den.
04.12.2008 11:31:00 | NikitaNikaT.