MIkuláš
Anotace: ...jo,jo..je to tady
V očích všech dětí,
dnes bude divný strach,
a budou nejhodnější na světě.
Vždyť příjde čert a mikuláš,
jsou připravené k odvetě.
To bude slibů,
že zase všechno splní,
že budou čistit zuby-po ránu,
ta naše malá-jedla by i zrní,
a zavřela se do rámu.
Však úsměv její,
bude náhle stuhlí,
když poctí čerta básničkou,
a k bonbonkům ji naděluje uhlí,
pak pokárá ji maličko.
Ten bílý plášť,a černé roucho,
je jejich zlostné oblečení,
a já už jenom rozloučím se,
tak zase za rok-co se změní?
Přečteno 480x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., hezule, Churry, BARBYE, Bíša, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)