Prasklina
Anotace: Prasklina se lehce hledá.Ale těžko opravuje.
Prasklinu ve zdi pozoruju,
to zub času jí nahlodává.
Myslet na to, jak jí opravuju,
tomu přesvědčení mé odolává.
kreslil jí čaroděj času,
panel prý s teplotou pracoval
Kdo ovládá tu masu,
že to tak krásně maloval .
On to ví, říci nechce,
ať byl to kdokoliv.
Maloval to lehce.
A to kdekoliv.
/ví to panel/
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Jajas, NikitaNikaT., Douša, Psavec, hezule, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)