V zajetí chemie
Anotace: Co dokáže chemie:)
V zajetí chemie,
cítím se špatně,
ruce, ty třesou se,
naděje vadne.
Sulfan a sulfidy,
voda a kovy,
zas na mě volají,
že nemám pro ně vlohy.
Mareček na stole,
sešity na kraji,
zběsile hledám,
co jsou to sírany.
Po chvíli propadnu,
do stavu beztíže,
přemýšlím o tom,
jak chutnají lanýže.
Hodina učení,
zdá se mi mnoho,
a proto balím to,
zas umím ho*** z toho.
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)