Ewa Farna
Anotace: To napsal můj Ondrííísek, není to sladký?
Podívejte se na tu holku,
šukal bych ji, Polku.
Měl jsem tě vůbec rád,
chtěla si mi někdy dát?
Patnáct, to je můj sen,
sem mimo z polských žen,
proti tobě byla Marie Curie,
jenom a jenom fůrie.
Komentáře (2)
Komentujících (2)