Heh... To mě se to takhle stalo, když jsem byla už skoro před školou... Sice nebyla zima, ale studělo to dost, páč mě to ohodilo od hlavy až k patě... A to jsem se už nemohla vrátit, páč bych musela vlakem a ke všemu jsme měli to společný focení, takže když prohrabu fotky, vidim sama sebe v osmý třídě základky, tlemící se na fotografa a ohozenou blátem =)
16.12.2008 18:27:00 | Kyra99
Hm, tak temu věřím, ale ono být ohozen kaluží takhle v zimě... hm, nevím, nevím... to bych nechtěla. Kdysi se mi stalo totéž, od hlavy až k patě, morko přes bundu i katě... ještě, že jsem byla kousek od domova... řidič a jeho spolujedec to měli v úmyslu, ještě se temu náramně smáli, hajzlíci.
14.12.2008 16:13:00 | NikitaNikaT.