Lehká dáma
Anotace: Hold mi došel benzín na blbým místě.
Potkal jsem vám lehkou dámu
U silnice čekala.
Nadával jsem svému krámu,
Ona ke mně spěchala.
Běží ke mně skoro nahá
Má osoba se schovavá
Ona ještě chvíli váhá,
A pak už jenom nadává.
Myslela si, že se stanu,
Asi jejím zákazníkem.
Já v nádrži už neměl hranu,
Běžela za podvodníkem.
Přečteno 546x
Tipy 11
Poslední tipující: Douša, NikitaNikaT., hezule, Mbonita, Psavec, Bíša, STIMPRE, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)