střelnice
Anotace: Jojo občas se stane že přestřelím.
Střílím do kytice
Na velké pouti.
Vystřelím zajíce,
Svět se mi hroutí.
Chtěl jsem tu růžičku,
Tu z toho papíru.
Pro mojí holčičku
Byla by na míru.
Střílel jsem nepřesně,
Střelmistr zajíce podává.
Bylo to nečestně,
Vzduchovka vyhrává.
Drahá se zasměje,
Zajíc se líbí.
Že postel zahřeje,
Tiše mi slíbí.
Přečteno 505x
Tipy 20
Poslední tipující: fasf, Douša, Holis, kleopatra.sedma, NikitaNikaT., hezule, Myrja, Paulín, Psavec, Evžen Bizon, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)