Není, ale sedí tam nejlíp. Taky by šlo napsat - 1.pád Mahulena-vykulená, 2.pád Mahuleny-slizské hleny, 3.pád Mahuleně-do holeně, 4.pád Mahulenu-krásnou ženu, 5.pád jsem použil, 6.pád Mahuleně-víceméně, 7.pád Mahulenou-zahalenou (odhalenou-vyšpulenou)... a tak by šlo pokračovat donekonečna. Vybral jsem si to, co se mi momentálně nejvíce líbilo.
06.01.2009 14:56:00 | denebrin