Popelnice
Ať je mráz či vichřice,
stojí na rohu ulice
nejlepší přítelkyně lidí,
popelnice.
Přijímá s vděkem odpad lidstva
a nezhrozí se toho svinstva,
které denně hltat musí,
div se z toho nezadusí.
Až 'přátelé' tě opustí
a ticho bude ve tvém domě,
ona bude dál u plotu
stát hrdinně a neoblomě.
Nikdo jí nenosí kytice,
není to přeci světice,
je to však přítelkyně lidí,
popelnice.
Přečteno 546x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., fasf, Zdenek, Nebbisha, Psavec, Bíša, Květka Š., snupicek, Antonín Sander
Komentáře (3)
Komentujících (3)