Krize
.
Zisky naše mizí,
prožíváme krizi,
po vzestupech pády denní,
grafy na nás zuby cení,
ztráty klepou na dveře,
proklínáme makléře,
vítr v kase žádný vtip,
doufejme, že bude líp.
.
Přečteno 529x
Tipy 6
Poslední tipující: Zpátky, jedam, abcabcabc, 6thSun
Komentáře (0)