Ve vlaku
Anotace: pokračování básničky: U zubaře
Jede, jede mašinka,
v ní se ve
si pěkně domů,
s roztrhanou hubou k tomu.
Mají radost velice,
mašina skáče, bolí je palice.
Jiřík se těší na svou lásku,
tu už dlouho vysněnou krásku.
Jeho rty touží po polibku jejím slastném,
a zároveň po lásce, harmonii v jejich živoě šťastném.
Přečteno 505x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (0)