Anotace: Malý příspěvek k celonárodní diskuzi ... !
Sbírka: Převážně nevážně
Moc hezká básnička, opravdu, akorát mě malinko překáží rým Mráz - mráz..... Ale celkový dojem určitě za 1!!!
24.12.2008 11:34:00 | Dudka
Rým - " mráz . mráz " ? viz Jára Cimrman a jeho " dokonalý rým ".
24.12.2014 11:48:33 | Sebastian Alex