Pelikán
Kabanos tam ležel ještě hodně dní
než ho snědl jeden velký těžký pelikán
tenhle kousek ten byl vážně poslední
a ten pták to vám byl tedy velikán
Peří česal hřebenem se slonoviny
Ty si proti němu v mojem oku lata
jenom občas krákal voloviny
o tom že je země do kulata
Vypadal jak satan který nosí lék
zabalený v krabici od nového kola
Mírně ho štval malý blbý motýlek
který se z něj snažil udělat vola
Peří česal hřebenem se slonoviny
Ty si proti němu v mojem oku lata
jenom občas krákal voloviny
o tom že je země do kulata
Komentáře (1)
Komentujících (1)