Básník cvok
Anotace: Tak trochu moje recese...
Divný básník jednooký
neměl ruce ani nohy,
rýmoval si ve vaně.
Na jazyku vorvaně
žvatlal cosi o ptáčcích,
o houbách a o váčcích.
Vůbec nevím, co to mlel,
vypadla jsem rychle ven.
Však co mají společného vorvani a vaky?
O ptákách a o houbičkách mluvil přece taky!
Ten chlap bez všech tělních údů
bude jistě oběť woodoo...
Přečteno 585x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, LucQa, Barpob, Pavel Bednář, boruvka175, Niccolo, Mademoiselle Drea, Yves
Komentáře (5)
Komentujících (5)