Anotace: Jen tak...
Moc si me tohle basni potesila, hlavne ohledně rytmu basne, ten ti krasne sedi..
jinak pekna myslenka a tuhle damu bych nekomu, leckteremu , narvala nasilim :))
02.01.2009 13:38:00 | saddova
:o)
s pravopisem se potýkám..
hrupky jsou můj stín
a s tou knihou..si netykám
dělám chyby..to vím..
jsem prostě břídil..nený to heskí
snad odpustí mi národ český :o))
02.01.2009 10:59:00 | Bean