Anotace: Malinko mimo můj obvyklý žánr... Zaměřená na každodenní problém... :-)
Heeejjj, tak tohle je něco uplně jiného než obvykle. Samozřejmě je i bližší Tvůj obvyklý žánr, ale tohle je uvolnění- doslova- ducha z těla!:D:D:D ST!
05.01.2009 10:35:00 | Helena Buchtová
zasmála jsem se..doporučuji Meteo či Espumisan a je po problému...nebo označejí jedu na bioplyn:-)))
04.01.2009 15:20:00 | Mbonita
:-)))trochu nechutný a dost vtipný:-)))) akorát ten poslední rým: nebylo by lepší teplíčko-maličko, nebo teda teploučko-maloučko?? Se mně to tam nějak bije...nebo to má možná nějaký hlubší význam,kterej jsem nepochopila a omlouvám se!
04.01.2009 14:48:00 | Eliška Kutnohorská