paní učitelka ruší klid
Dese do školi
plnit úkoli
paní učitelka křičela
že poznamky ráda rozdává
žaci plnou parou vpřed
a palte prakama křen
paní učitelka zůří
že jí někdo střelil kuší
žaci ruší klid
z obědu nezbylo nic
Přečteno 833x
Tipy 2
Poslední tipující: fasf, Saša T.
Komentáře (3)
Komentujících (3)