Starý lev nešika
Anotace: Smůla je fakt potvora.
Jde starý lev savanou
svoji rodnou Botswanou.
Žití tam nemá lehké
k tomu už zdraví křehké.
I hlady se mu pletou nohy,
v tom náhle vidí v křoví rohy.
Přes bolest v nohou hodil tam flopa,
byla tam pěkná antilopa.
Špatně však skočil zezadu,
kopytem dostal ji na bradu.
Teď místo plné huby,
bolí ho i všechny zuby.
Jestli to půjde takhle dále,
savana přijde o svého krále.
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marfuša, kleopatra.sedma, fasf, Yves
Komentáře (1)
Komentujících (1)