Jitka I.,II.
Jitka I.
Viděl jsem, že Jitka
má chlupatá lýtka,
úplně mě zamrazilo.
Spatřila mé šklebení
koupila si holení,
po chlupech se zaprášilo.
Jitka II.
Pohladil jsem Jitku
po heboučkém lýtku,
a po stehnech až na záda.
Radost mě však opustila,
i hlavu si vyholila,
holí se teď až moc ráda.
Přečteno 475x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Pevya, divoska_jaja, Natálie T., Kes, maranika, Holis, Bíša, enigman, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)