Tlupa cikánů řve před továrnou:"Dejte nám práci!"
Výjde mistr ukáže na jednoho a říká: "Tebe beru."
Cíkán couvne až někam dozadu a volá zoufale: "Proč já?!"
07.01.2009 23:33:00 | Psavec
Taky pro tebe mám hádanku (teda 2):
Co je cikán na Měsíci?
-Plán
A co jsou všichni cikáni na dně oceánu?
-Řešení
;)
07.01.2009 17:54:00 | kleopatra.sedma
Přijde náš výše již zmíněný spoluobčan na úřad práce a říká, jestli by něco nebylo, že prostě chce práci.
Úředník ho chvíli sleduje, pak se podívá do nějakých lejster, otočí se a praví: "Mám tu jednu nabídku..."
Je to místo directora v nejmenované fabrice, vůz s řidičem, poukázky na oběd, mobil služební, dvakrát v roce zahraniční dovolená, asistentka...
Spoluobčan ho přeruší: "Vy si děláte legraci..."
"TO JO, ALE VY JSTE SI ZAČAL....!"
07.01.2009 16:16:00 | rybí prdy