Hádanka č.2
Je to muž anebo žena?
Nevím, není obnažen-á.
Kouká na mě nějak zvláštně,
asi neví krotit vášně.
Hlásek jako klavír céčko,
necítí se býti béčko.
Šatník jako za Husáka,
kdopak je to za hnusáka?
Přečteno 503x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, Fiserka, Holis, Bíša, Psavec, v.hercik
Komentáře (4)
Komentujících (3)