Lodě
Anotace: Bohužel práce mě dostala do ouzkých.Nemůžu psát ani číst.
S lodí velikou
Malá se vám střetla.
Měla plout obklikou,
A nebo mít, rozsvícená světla.
Velkou vám to ani neškublo,
Za to malou to potopilo.
Já říkal, aby se na malé neblblo
A pak naše moře posádku políbilo.
Bylo z toho pozdvižení,
Má dcera se smála.
Z ořechů byli mé lodi vytvořený,
A ona se asi o posádku ve vaně bála.
/No jo posádka byla ze sirek tak nám ve vaně plavali./
Přečteno 524x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Holis, Bíša, Psavec, Květka Š., NikitaNikaT., Mbonita, Douša
Komentáře (2)
Komentujících (2)