Óda na párky
Máš blbou náladu,
tak udělej si pohodu.
Vyser se na hlupáky
a dej si teplý párky.
Chleba, kečup, hořčice,
týýýo, smekáme čepice,
tohle všechnos stláskáš hned,
než-li řeknu 3...2...teď
Bolest u srdce ozve se hned,
za chvíli ti nikdo nenahmatá tep,
párky byly skažený,
měla sis je dát mražený.
Sanitka houká stále
vždyť měla jsi na mále.
Klistýr, dva prsty v krku,
posereš a pobleješ se v mžiku.
Sláva, hurá, tralala,
ty jsi nám to přežila,
Jdu za tebou a nesu ti dárky,
mám jednu otázku....nedáš si párky?
Přečteno 695x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenni, kikis, Filková
Komentáře (3)
Komentujících (3)