Báseň bez kázně a bázně II
Anotace: Hymna studenta psychologie v prvním ročníku...
Středověký rytíř
zakutý do plechu
nabíjí svůj hmoždíř
chystá se střelit na střechu.
Nemá vůbec žádnou kázeň,
sousedů se nezeptal.
Nezná ani trochu bázeň
ještě ho nikdo nezdeptal.
Zbláznil se asi, chudák malý.
Můžeme mu pomoci?
Za pár let už budu psycho-znalý,
pomůžu mu z nemoci.
Komentáře (4)
Komentujících (3)