Boty
Potkaj se dvě boty,
"No ty si mi botička."
cestou do roboty.
"A ta skvostná tkanička."
Zapomněli na zvyky
a propletly jazyky.
Hezčí botka na podpatku,
nemá jistě žádné zdání,
že se takhle z nenadání,
cucá s botou ze statku.
A pak se náhle,
chytá za nos,
objevuje,
tmavý nános,
který hrozně
páchne.
Bota zrudne,
to je trapas,
a radši se
zdáchne.
Přečteno 731x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, sinoraLee, Carver, Emily Winnacott, saddova, Bíša, Kubino 2, Květka Š., Veronikass, Nimo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)