Anotace: ...
brumpedál a brumpalína
tomu říkám slova..
z těhlech bych si vtipnou kaši
vařil zas a znova..
vtipná kaše..ta se totiž baštit muší...
abychom si udrželi..
navždy..dětskou duši .o)
22.02.2009 08:03:00 | Bean
S problémy se peru denně
ale což jen když země
po níž moje nohy chodí
ještě spoustu krásy rodí
květiny,jahody
chvíle pohody
slunce pořád vychází
provází cestou lesem
voní chleba,konvalinky
děti tulí se v náručí
u maminky...
Muž objímá ženu
pod jabloní
doma z trouby
buchty voní
co chtít víc..
13.01.2009 14:22:00 | Mbonita
Konečně zase jeden příběh v básni a ještě s ponaučením na konci. Líbí, máš ode mne ST, a co na tom, že to občas drhne, ať si každej trhne ...
13.01.2009 13:13:00 | Zasr. romantik