Paramo
Anotace: Pardubické paramo aneb jak se nám krásně žije.
Pardubické želvičky,
od Parama z Labe,
mají dvě, tři hlavičky,
každej na to dlabe.
Nesmějte se želvičkám,
pár let v našem městě,
může vyrůst mě i vám,
těch hlav třeba dvěstě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)