In My Mind
V mé mysli se maso zmítá
Plec prsa panenka kýta
Můj žaludek prázdnotu skýtá
Už zase v tom lítám
Před očima mám řízky ovar štangli salámu
Nastal pravý čas vypravit se do krámu
Ve výloze vidím klokaní mufloní pštrosí maso
Jaká to exotika zase
Po kolenou vcházím a prosím o prase
S prasetem je však těžké pořízení
Je drahé nebo vůbec není
Zas sedím doma u stolu a sním…
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo
Komentáře (2)
Komentujících (2)