Leskot mamonu
Leskot mamonu
Adam Lewenstein
Pro malou zemičku
co mě sem nezvala
kratičkou básničku
dle Vítka Nezvala:
Mamon je motýl
Mamon je včela
Mamon je růže
vhozená do kostela.
Mamon je motýl
Mamon je plavovláska
Mamon je první
a poslední má láska.
Mamon je první
a poslední můj hřích
Nepoznat Mamon
nemiloval bych...
...ach Mamon, Mamon, Mamon...
Komentáře (0)