Benzínová studánka
Anotace: Upozornění:děti nehrajte si s ohněm v lese xD nebezpečí požáru!!
Znám benzínovou studánku
kde nejhlubší je les
tam stačí škrtnout zápalku
a letíš do nebes
Tak chytnou lesy hluboké
až po okraje měst
a z benzínové studánky
šlehá fire až do nebes
Přečteno 3019x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwushak..., fasf, Fiserka, Zerkalo
Komentáře (3)
Komentujících (3)