Anotace: Je to hrozný, ale napadlo mě to :D, všichni přece na klávesnici čuměj od rána do večera...tak by taky měli vědět co jaký tlačítko znamená :D ne?? ...
Krysinka - ááálespoň někdo není zaslepen :D ...protože má inteligence je přímo magická (to snad sama poznáš...viz "báseň" :D )
10.06.2009 20:52:00 | Fiserka
no tak to by me nenapadlo na to jsem moc neinteligentní ale myslím že ty jsi inteligence sama:D
09.06.2009 10:33:00 | Krysinka
lol :-D
Nevím jestli na ní čumíme všichni nonstop, ale fakt je, že tam strávím většinu času (spíš volného)..ovšem pomalu si odvykám dívání se na klávesnici při psaní! Nevěřil jsem tomu že to jde, ale je to tak :-)
27.01.2009 17:33:00 | Chancer
melancholik : ....Nejspíš máš pravdu, ale já to tam dala naschvál, aby si to každej přečetl, páč anotace nějaký lidi nečtou :D
25.01.2009 22:48:00 | Fiserka
snad si díky dílku zvyknu víc používat ten end:) závěrečné varování patří spíš do anotace než dílka (snad to není moc negativní:)
25.01.2009 22:41:00 | melancholik