Anotace: Aťane a milá přidružená WC společnosti, toto dílko je komentík Luboška blahé paměti k jednomu mému rannému dílku, snad se na mě nebude zlobit, že Vás jím chci pobavit ...
Luboško, to byl Pán a Gentelmann, jeho úryvky, komentíky... jsou k nezaplacení. Su ráda, žes´ to sem dala. Roboti hlasí VDaKa... asik vzkaz od Luboška.
01.02.2009 13:44:00 | NikitaNikaT.
...nezapomenutelnému Luboškovi jako vždycky ST...
moc Ti za něj děkuji, určitě se usmívá :-)
31.01.2009 00:25:00 | Lota