Anotace: .... na počest "kratkych zobaku" ......experiment na Klíčovou dírku. ...zúčastnění netipujte !!! (může se zůčastnit každý)
nemam rada ostravaky...az na jednu ostravacku :)
ale ta nemluvi jak oni.. a navic jsou to blbci arogantni, horsi nez prazaci, grrr
01.02.2009 23:12:00 | saddova
ještě mohl ztrhat šaty jak z Mirky tak z Jirky a treba by to dopalo uplne jinak :))
01.02.2009 13:47:00 | Coala
...i rána je poučení a když není,je to držkopád a pak je těžké vstát .-)
01.02.2009 01:00:00 | WAYWARD