Stres
Anotace: Zkouškové období dělá s člověkem divy :c)
Když jsi někdy ve srabu,
dej si kýbl na hlavu.
Začni do něj řádně bušit
funguje to, to´s moh´ tušit.
Začni křičet, ječet, řvát
stres to totiž nemá rád.
Vždycky když jsem ve stresu
sedám k svému notesu.
Když mě to tak popadne,
píšu, co mě napadne:
Na verandě dítě stálo
moc se na mě usmívalo
vítr foukal a sníh tál,
tak jsem mu pár facek dal.
Přečteno 700x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)