Já chci holku z vesnice
Anotace: Prastará báseň, ze šuplíku :-)
Já chci holku z vesnice
co podojí kozu a nakrmí slepice
zaleje záhon kotec vykydá
a pak se s chutí pustí do jídla
Knedlíků plnej hrnec nadělá
a těší se jak si na nich pochutnám
mý srdce jí láskou naplní
a těšim se jak mi talíř naplní
Já chci holku z vesnice
budeme žít dál od silnice
uklidí mi věci a umyje schody
můžu si dojít z práce do hospody
Budeme si věrný navzájem
a nebudem se muset starat o nájem
nebudou nás tížit žádný starosti
užívat si budeme jenom radosti
Já chci holku z vesnice
co ví jak má vypadat lednice
jedna půlka maso a druhá pivo
aby se nám pořád dobře žilo
Já chci holku z vesnice
s kterou je velká legrace
ráda se baví tancuje
a pak se mnou ponocuje
Přečteno 614x
Tipy 9
Poslední tipující: 5thelement, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Kars, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)